Occasion & verhuur

Occasion Lease

U heeft op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig, u wilt liever niet teveel betalen voor uw auto’s of u zoekt een auto voor een kortere periode. Allemaal redenen om een gebruikte auto te leasen. Door samenwerking met onze inkooppartners, vinden wij altijd de occasion die aansluit bij uw wensen. Goed onderhouden, eerlijke kilometers en zeer snel leverbaar.

Auto huren

Bij Myleasecar kunt u naast de diverse leasevormen ook gebruik maken van onze huurservice. Zo bieden wij bijvoorbeeld een voorloopauto aan berijders die moeten wachten op hun nieuwe leaseauto. Hierbij profiteert u van de scherpste tarieven.

Short Lease

Met Shortlease bent u zeer flexibel. U zit niet vast aan een leasecontract van een paar jaar, maar profiteert wel van lagere tarieven dan de standaard huurtarieven.

Myleasecar is er voor iedereen

Of u nu een leaseauto via uw werkgever heeft, eigen ondernemer bent of gebruik maakt van Private Lease, bij Myleasecar betekent leasen: altijd zorgeloos een nieuwe leaseauto rijden op een manier die bij jullie organisatie past. Carsharing oftewel autodelen behoort ook tot de mogelijkheden. Laat u adviseren door onze specialisten.

avatar

Heeft u wel eens gedacht aan carsharing? Onze specialisten helpen u graag met vrijblijvend advies.