Schadeformulier

Volledig schadevrij rijden komt zelden voor. Daarom is het goed om te weten wat u moet doen bij schade. Belangrijk is dat u schade binnen 48 uur schriftelijk bij Myleasecar meldt. Sommige verzekeraars weigeren namelijk na overschrijding van deze periode schade aan te nemen. De volgende procedure is daarbij belangrijk:

  1. Vul altijd het Europees Schadeformulier in en onderteken dit. Vergeet de achterkant van het schadeformulier niet. Is er sprake van een tegenpartij? Dan vult u samen de voorkant van het formulier in. De achterkant doet u beiden zelf. Een digitale versie van het Europees schadeformulier treft u hier. Let op: je dient de PDF eerst op te slaan, en deze vervolgens te openen in acrobat (windows) of voorvertoning (mac).
  2. Noteer de namen van eventuele getuigen, waaronder ook medepassagiers. Het nemen van foto’s kan de situatie tevens verduidelijken. Doe nooit toezeggingen aan de andere partij. De verzekeraar zal de situatie beoordelen.
  3. In sommige situaties, zoals bij diefstal en vandalisme, is het noodzakelijk om direct aangifte te doen bij de politie.
  4. Verstuur het volledig ingevulde Europees Schadeformulier met eventueel aanvullende informatie naar Myleasecar op deze pagina.
  5. Nadat wij uw melding ontvangen hebben krijgt u van ons zo snel mogelijk bericht omtrent het verdere verloop en het schadeherstel.

Schadeformulier

""
1
Naam
Opmerkingen
0 /
Schadeformulier
Upload
Previous
Next