Voorraad Lease

Als full service leasemaatschappij bieden wij alle merken auto’s en bedrijfsbussen tot 3500 KG aan in verschillende leasevormen. Uw wensen staan bij ons centraal en daarmee gaan wij aan de slag. Neem een kijkje in het overzicht van de meeste populaire leaseauto’s met de bijhorende vanaf leaseprijzen.

Hieronder vindt u een selectie van ons aanbod:

De aangegeven leaseprijzen zijn gebaseerd op een full operational leasevorm met een duur van 60 maanden en een kilometrage van 10.000 km per jaar.

Myleasecar biedt totale ontzorging op het gebied van bedrijfswagenlease

Als ondernemer bent u op zoek naar een leasemaatschappij die u kan voorzien in het beste advies. Dat betekent voor ons dat wij veel verder gaan in onze advisering dan alleen het financiering van de bedrijfsbus. Wij denken in totaaloplossingen voor onze klanten en houden rekening met het gestelde budget. Wij adviseren in het soort bedrijfsbus, de inrichting daarvan (bijvoorbeeld betimmering), de bestickering van de bedrijfsbus (wat wil je daarmee uitstralen), het routevolgsysteem en natuurlijk een passende leasevorm.

De meest populaire leaseauto’s

Door focus op het MKB kan er volledig gericht worden op persoonlijke service en maatwerk, gecombineerd met een zeer scherpe leaseprijs. Voordelig leasen is bij Myleasecar standaard en wij helpen u graag met mobiliteit op maat. Toch nog op zoek naar een auto met een lage bijtelling? U kunt bijvoorbeeld een Volkswagen Passat GTE leasen met 15% bijtelling. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

avatar

Regeren is vooruitkijken, beslissen en doen. Deze adequate manier van dienstverlening zit in het DNA van Myleasecar.